panga

Katrangan singkat:

Gemhet Panga Machete umume digunakake ing Karibia lan Afrika. Weteng jero menehi bobot kanggo nyigar lan lengkungan kanggo ngiris. Titik sing munggah bisa musatake kekuwatan ing area cilik kanggo tindikan.

Minangka agul-agul baja karbon luwih kuat tinimbang agul-agul baja tahan karat. Lan uga parang iki menehi agul-agul baja karbon sing njaga ketajaman luwih dawa tinimbang jinis modul liyane. Quenching lan Tempering sing nggawe agul-agul kebak luwih angel lan kenceng. Uga, agul-agul anti karat uga dilindhungi kanthi proteksi jas sing jelas. Sampeyan kudu garing sawise digunakake kanthi bener.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Gemhet Panga Machete umume digunakake ing Karibia lan Afrika. Weteng jero menehi bobot kanggo nyigar lan lengkungan kanggo ngiris. Titik sing munggah bisa musatake kekuwatan ing area cilik kanggo tindikan.
Minangka agul-agul baja karbon luwih kuat tinimbang agul-agul baja tahan karat. Lan uga parang iki menehi agul-agul baja karbon sing njaga ketajaman luwih dawa tinimbang jinis modul liyane. Quenching lan Tempering sing nggawe agul-agul kebak luwih angel lan kenceng. Uga, agul-agul anti karat uga dilindhungi kanthi proteksi jas sing jelas. Sampeyan kudu garing sawise digunakake kanthi bener.

Telung garis kasebut dadi pucuking agul-agul, lan nyedhiyakake kualitas sing paling apik lan nduweni tang lengkap, lan gagang kasebut dibangun nganggo rong potongan kayu sing dipasang bebarengan.

Kasedhiya karo titik miring sing ngidini sampeyan meksa konsentrasi ing area tindikan sing dibutuhake. Rada wis menehi jeneng liyane kanggo parang Panga iki kalebu data, burriquito, Puerto, linear, macan cutlass, Rican, rawa rawa, rotator, lan Viking.

Rincian produk

Merek Gemlight utawa OEM / ODM Gaya Blade Panga
Panjang Blade 22 inci utawa 12 nganti 22 inci Dawane total nyebarke
Bahan Blade Blade Baja Karbon Tinggi kanthi Mn Enhanced / SAE1070 Perawatan Panas Blade Quenching Blade Lengkap lan Tempering
Atose Blade HRC45-55 Tang Lengkap Nggih
Wulu Blade Alur 3 baris Jinis Blade Edge Pra-Sharp
Perawatan lumahing Lapisan Blades utawa Spray Blade sing apik Perlindhungan lumahing Permata Anti karat Khusus Gemlight dilapisi
Kandel Blade Ndhuwur Ngalahake: 2.0mm Tip: 2.0mm utawa OEM Detail Blade Tlatah utama didegake ing pabrik
Fitur Nangani Keling Bahan gagang Kayu utawa Plastik
Negara Asal Cina Grup Panjang 12 inci ing ndhuwur

 

panga (7)
panga (4)
panga (6)
panga (3)
panga (5)
panga (1)

Lamaran

Macet Panga liyane biasane digunakake ing Karibia lan Afrika. Amarga kabeh parang Panga duwe weteng sing jero lan kothong, uga Panga Karibia kanthi bobot sing dibutuhake kanggo motong kayu. Desain parang iki uga minangka kurva kanggo ngiris.

Yen sampeyan ndeleng parang paling apik kanggo ngiris lan ngethok, parang iki bakal bisa digunakake sanajan tanduran vegetasi kayu sing kandel. Kajaba iku, parang iki uga bisa digunakake kanthi nyata nalika kaslametan ruangan, kemah, lan tanduran.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan