WV negesake meh 500 kasus COVID-19 anyar, telung kabupaten abang | WDVM25 & DCW50

Charleston, Virginia Barat (WOWK) -Kaya negara kasebut nglaporake meh 500 kasus COVID-19 anyar, telung kabupaten saiki ditampilake kanthi abang ing peta sistem peringatan kabupaten Virginia Barat.
Departemen Kesehatan lan Sumber Daya Manusia Virginia Barat wis ngonfirmasi 495 kasus COVID-19 anyar sajrone 24 jam kepungkur. Wiwit wiwitan pandemi, nganti dina iki, Kamis, 1 April 2021, ana 142.233 kasus sing kacathet ing negara kasebut.
Kanggo pisanan ing sawetara minggu, telung kabupaten ing Virginia Barat — Kabupaten Raleigh, Berkeley, lan Jefferson - katon ing peta sistem peringatan kabupaten. Kabupaten Morgan, Hardy, Wetzel, lan Kanawha oranye, lan kabupaten Emas kalebu kabupaten Mingo, Wayne, Boone, Fayette, Jackson, Putnam, Ohio, Mineral, lan Hampshire.
Wilayah kuning ing peta yaiku Monongalia, Pendleton, Greenbrier, Nicholas, Webster, lan Braxton. Sisa 33 kabupaten saka 55 kabupaten ing negara kasebut ijo.
Virginia Barat uga nglaporake paningkatan kasus COVID-19 sing aktif. Nganti esuk iki, jumlah iki mundhak dadi 6.499, mundhak luwih saka 200 kasus wiwit wingi. Wiwit tanggal 12 Maret, jumlah kasus aktif uga saya mundhak luwih saka 1.300, yaiku dina pungkasan penurunan terus-terusan wiwit pucuk ing pertengahan Januari. Saka kasus aktif kasebut, saiki ana 224 wong Virginian Kulon sing dirawat ing rumah sakit amarga COVID-19. Pejabat kesehatan ujar manawa 81 pasien ana ing ICU lan 21 ana ing ventilator.
WV DHHR uga negesake manawa pitung wong Virginian Kulon liyane sing tiwas amarga COVID-19, sing nyebabake total kematian sing ana gandhengane karo virus ing negara kasebut dadi 2.683.
Pejabat kesehatan negesake manawa ana wanita umur 95 taun ing Jackson County, wanita umur 91 taun ing County Ohio, wong umur 77 taun ing Raleigh County, wong umur 67 taun ing Greenbrier County, 41 -wong tuwa ing Raleigh County, lan Berkeley County Wanita umur 84 taun lan wanita umur 97 taun ing County Ohio.
Negara kasebut nampa total 2.458,806 asil laboratorium konfirmasi COVID-19. Tingkat positif saben dina saiki yaiku 4,17% lan tingkat kumulatif yaiku 5,26%. Total 133.001 wong Virginian Barat sing wis pulih saka virus kasebut.
Miturut data WV DHHR, 323.067 wong Virginia Kulon wis divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19. Ana 509.624 wong ing negara kasebut nampa paling ora dosis pertama vaksin. Virginian Kulon bisa ndhaptar vaksin COVID-19 ing vaksin.wv.gov.
Barber (1.317), Berkeley (1.748), Boone (1.749), Braxton (838), Brook (2.067), Carbell (8.413), Calhoun (243), Clay (394), lan liya-liyane Dridge (516), Fayette (3.023 ) Gilmer (731), Grant (1,175), Greenbrier (2,509), Hampshire (1.624), Hancock (2,633), Hardy (1,395), Harrison (5,164), Jackson (1,790)), Jefferson (4.077), Kanawha (13,162 ) Lewis (1,106), Lincoln (1,361), Logan (2,947), Marion (3.941), Marshall (3,176), Mason (1.878), McDowell (1.417), Mercer (4,402), Mineral (2.658), Mingo (2.315) Monongalia (8.683), Monroe (1.023), Morgan (1,019), Nicholas (1,389), Ohio (3.859), Pendleton (668), Pleasants (819), Pocahontas (618), Preston (2,724), Putnam (4,56 ) Raleigh (5,571), Randolph (2,467), Rich (642), Ron (529), Musim Panas (729), Taylor (1,155), Tucker (518), Taylor (657), Upshur (1,784), Wayne (2,759) , Webster (449), Wetzel (1.179), Witte (370), Wood (7.458), Wyoming (1.832)).
9:00 esuk nganti 11:00 esuk, Departemen Kesehatan Barber County, 109 Philippi Wabash Avenue, Virginia Barat, 3:00 nganti 7:00 pm, Departemen Pemadam Sukarelawan Juvenile, Row Avenue 331, Juvenile, Virginia Barat
1:00 pm nganti 5:00 pm, Pusat Kesehatan Komunitas Doge Barat Daya, 99 Tavern Road, Martinsburg, Virginia Barat 4:30 pm nganti 8:00 pm, Gedung Dorothy McCormack, Way Yayasan 2000, Martin Fort, Virginia Barat 10:00 AM to 6:00 PM, 891 Auto Parts Place, Martinsburg, WV 10:00 AM - 6:00 PM, Ambrose Park, 25404 Mall Drive, Martinsburg, WV
10:00 esuk - 6:00 pm, Hampshire Fairgrounds (ing restoran), Fairground Avenue, Augusta, Virginia Barat
9:00 am - 12:00 pm, Agensi Manajemen Darurat Hardy County, 17940 SR 55, Baker, Virginia Barat (Pra-registrasi: https://wv.getmycovidresult.com/) 4:00 pm - 7:00 pm, Moorefield High School, 401 North Main Street, Moorefield, WV (Pra-registrasi: https://wv.getmycovidresult.com/)
Jefferson County 10:00 nganti 18:00, Hollywood Casino, 750 Hollywood Boulevard, Charles Town, Virginia Barat, 10:00 nganti 18:00, Pusat Parkir Pusat Kesehatan Universitas Shepard, 164 University Drive, Shepherdstown, WV
9:00 esuk nganti 3:00 sore, Departemen Kesehatan Lincoln County, 8008 Court Avenue, Hamlin, WV (pra-registrasi: https://wv.getmycovidresult.com/)
10:00 AM - 2:00 PM, Balai Kota Richwood, 6 White Avenue, Richwood, WV (Pra-registrasi: https://wv.getmycovidresult.com/)
9:00 AM - 7:00 PM, Liberty Square, 613 Village Putnam, Hurricane, WV (pra-registrasi: bit.ly/pchd-covid)
3:00 - 18:00, Departemen Kesehatan Beckley-Raleigh County, 1602 Harper Road, Beckley, WV (pra-registrasi: https://wv.getmycovidresult.com/)
3:00 PM - 6:00 PM, Camp Caesar, 1 Camp Caesar Lane, Cowen, WV (Pra-registrasi: https://wv.getmycovidresult.com/)
Hak cipta 2021 Nexstar Media Inc. kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Aja nerbitake, nyiarake, nulis ulang utawa nyebar maneh materi iki.


Wektu kiriman: Jun-22-2021