Blade MESE GEMLIGHT

Baja karbon minangka bahan tradisional sing digunakake kanggo nggawe lading parang. Karbon ditambahake ing zat besi kanggo menehi kekuatan zat besi lan nambah kekerasan paduan, nanging nambah kadar karbon uga nggawe baja luwih rapuh. Baja karbon wis ana udakara luwih saka 4.000 taun. Panganggone bahan waja karbon kanggo gaman Tionghoa diwiwiti nalika jaman dinasti Tionghoa lan saiki digunakake nganti saiki.

Pisau parang permata nggunakake Baja Karbon Tinggi kanthi 65 Mangan. Kandhutan karbon saka baja karbon dhuwur yaiku 0,62 ~ 0,70%; sing nggawe agul-agul luwih angel, resistensi sawise mateni nggawe HRC 32 nganti HRC42-55; Kandungan mangan 65 baja mangan yaiku 0,90 ~ 1,20%, Sawise mateni lan tempering, Manganese nggawe agul-agul luwih fleksibel lan resistensi.

Baja karbon, umume ngomong, duwe kaunggulan luwih angel tinimbang baja tahan karat, lan bakal tetep landhep luwih suwe. Sawise ngasah maneh perlu, nanging baja karbon luwih angel diasah maneh amarga saka kekuwatane. Kekurangan utama kanggo baja karbon yaiku karat kanthi gampang, lan pangopènan yaiku supaya sampeyan ora adoh saka kelembapan.
Pro: Harder tinimbang Stainless Steel. Luwih murah tinimbang Steel Waja. Edge njaga tajam maneh.
Cons: Blade gampang rust nalika kontak karo kelembapan lan kudu diminyaki kanthi rutin. Edge angel diasah maneh.
Dianggo: Cocog kanggo digunakake minangka alat pertanian lan / utawa alat bertahan.

Dadi baja karbon kanthi 65Mn minangka pilihan paling apik kanggo parang agul-agul dawa. Uga jinis bahan iki uga diarani SAE1070 utawa 1075, lan isine meh padha. Kanthi pengalaman perawatan panas Gemlight 30 taun lan uga kerja sama karo Universitas Yanshan, kekerasan optimal, fleksibilitas lan resistensi pisau parang parang Gemlight. Panggunaan dawa lan kualitas agul-agul sing bisa dipercaya, sing entuk reputasi apik saka pelanggan.

Uga, Kita bisa cocog karo sarat sampeyan babagan kombinasi gagang lan agul-agul. Pls hubungi kita liwat email sales@ganzhedao.com utawa whatsapp 00861393323508


Wektu kiriman: Apr-02-2021