Kawat Galvanis Dicelup Panas

Katrangan singkat:

Hot Dip GI Wire yaiku proses sing nglibatake kabel liwat bathi cair seng kanthi suhu tank 850 F sing nyebabake lapisan seng ing permukaan kawat. Lapisan seng iki nyedhiyakake resistensi korosi ing kabel lan nambah dhowo umure produk. Kawat galvanis uga dikenal minangka Kawat GI, Kawat Gandheng Galvanis, Kawat GI, Kawat Galvanis, Kawat Galvanis Panas, Kawat Galvanis, Kawat Dilapisi, Kawat Galvanis Menggambar, kawat besi galvanis, kawat galvanis, Kawat Baja Galvanis, Kawat Besi Galvanis, Kabel Galvanis Babak, Kabel Galvanis Datar, Kawat Plastik Zinc Dicelup Panas.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Hot Dip GI Wire yaiku proses sing nglibatake kabel liwat bathi cair seng kanthi suhu tank 850 F sing nyebabake lapisan seng ing permukaan kawat. Lapisan seng iki nyedhiyakake resistensi korosi ing kabel lan nambah dhowo umure produk. Kawat galvanis uga dikenal minangka Kawat GI, Kawat Gandheng Galvanis, Kawat GI, Kawat Galvanis, Kawat Galvanis Panas, Kawat Galvanis, Kawat Dilapisi, Kawat Galvanis Menggambar, kawat besi galvanis, kawat galvanis, Kawat Baja Galvanis, Kawat Besi Galvanis, Kabel Galvanis Babak, Kabel Galvanis Datar, Kawat Plastik Zinc Dicelup Panas.

Kita bisa nyedhiyakake kabel GI ing sawetara sing kasebut ing ngisor iki:

Lapisan seng ing kawat besi galvanis sing dicelupake panas: 30 gms nganti 300 gms / m2

Kisaran UTS kanggo kawat galvanis: 40 nganti 60 kg / mm2 kanggo kualitas alus lan 60 nganti 85 kg / mm2 kanggo kualitas keras

Toleransi kanggo kabel Galvanis: 2,5% (uga sarat sing kurang uga bisa ditindakake)

Bobot Koil: 25 kg nganti 600 kg.

Kaluwihan nggunakake kawat galvanis PERFECT:

* Lembut kabel

* Gamelan nggawe tampilan katon luwih cerah

* Lapisan seragam nambah umur produk

* Kawat GI sampurna njamin urip tikel tinimbang kabel galvanis biasa liyane sing kasedhiya ing pasar

Ngirit saklawasé 10% kanggo pelanggan amarga ukuran sing bener

Spesifikasi

Barang Kawat Galvanis Dicelup Panas Merek Gemlight utawa OEM / ODM
Bahan Baja Q195 Q235 Baja Karbon Kurang utawa SAE1006 / 1008 Kawat Tepe Babak
Jinis Galvanis Elektro GI Dhiameter 0.3-6.0mm BWG8 # nganti 24 # / Gauge # 6 nganti # 22
Tingkat Elongation 10% -25% Layanan pangolahan Bending, Las, Punching, Recoiling, Cutting
Bobot Koil 2kg, 3kg, 10kg 25kg / coil utawa kaya sing dijaluk Tingkat Dilapisi Seng 30g-80g / m2 utawa luwih
Kekuwatan Tensile 500-800N / mm2 Pangobatan Gambar kabel
Alloy utawa Ora  Ora Toleransi ± 3%

Lamaran

Wire Galvanis Wesi dicelup panas dirancang kanggo nyegah warna perak lan karat mengkilap. Iki solid, awet lan serbaguna banget; digunakake kanthi akeh dening landscapers, produsen kerajinan, bangunan lan konstruksi, produsen pita, perhiasan lan kontraktor. Pengaruhe kanggo teyeng ndadekake migunani banget ing saubenging galangan kapal, lan ing kebon mburi, lsp.

Kawat wesi nglereni gratis, Konstruksi, Karya pertanian, Pagar, Meshes, lan panggunaan gedhe

Paket lan layanan

Film plastik dibungkus ing njero, kain Hessian utawa tas anyaman sing dibungkus ing njaba.

Bisa Dikemas kaya sing disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan