Kawat Galvanis Eletro

Katrangan singkat:

Kita melu nawakake Kawat Elektro GI berkualitas tinggi kanggo klien. Kita duwe tanduran galvanis kawat terus-terusan sing nindakake proses lengkap kanthi urutan supaya produk kualitas paling apik. Annealing kabel online nyedhiyakake luwih alus. Ing bagean plating, saiki dilewati strip sing dicelupake ing larutan banyu sing ngemot partikel seng sing nyebabake lapisan seng ing kawat kanthi seragam. Sawise plating, kabel kasebut dilewati larutan pencegahan karat lan digawa piring panas kanggo ngilangi kelembapan saka kabel lan gulung dadi anyar. Inspeksi visual pendinginan lan lapisan digawe kanggo produk sing apik. Minangka sarat kawat gi kanggo bolong pitik, bolong las, kualitas redraw, Kawat Galvanis Redrawing kasedhiya. Diproses saka bahan sedheng karbon, karbon sedheng lan bahan baja karbon tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Kita melu nawakake Kawat Elektro GI berkualitas tinggi kanggo klien. Kita duwe tanduran galvanis kawat terus-terusan sing nindakake proses lengkap kanthi urutan supaya produk kualitas paling apik. Annealing kabel online nyedhiyakake luwih alus. Ing bagean plating, saiki dilewati strip sing dicelupake ing larutan banyu sing ngemot partikel seng sing nyebabake lapisan seng ing kawat kanthi seragam. Sawise plating, kabel kasebut dilewati larutan pencegahan karat lan digawa piring panas kanggo ngilangi kelembapan saka kabel lan gulung dadi anyar. Inspeksi visual pendinginan lan lapisan digawe kanggo produk sing apik. Minangka sarat kawat gi kanggo bolong pitik, bolong las, kualitas redraw, Kawat Galvanis Redrawing kasedhiya. Diproses saka bahan sedheng karbon, karbon sedheng lan bahan baja karbon tinggi.

Kabel bisa bunder, rata, lan lonjong, crimped.

Kisaran kuat kawat baja galvanis elektro:

Karbon sithik 300-500mpa, karbon dhuwur 900-1870mpa

Perawatan: Galvanis elektro, galvanil anil, galvan elektro. banjur nutupi pvc.

Lamaran

Wire Galvanis Wire dirancang kanggo nyegah warna perak lan karat mengkilap. Iki solid, awet lan serbaguna banget; digunakake kanthi akeh dening landscapers, produsen kerajinan, bangunan lan konstruksi, produsen pita, perhiasan lan kontraktor. Pengaruhe kanggo teyeng ndadekake migunani banget ing saubenging galangan kapal, lan ing kebon mburi, lsp.

Kawat wesi nglereni gratis, Konstruksi, Karya pertanian, Pagar, Meshes, lan panggunaan gedhe

Paket lan layanan

Film plastik dibungkus ing njero, kain Hessian utawa tas anyaman sing dibungkus ing njaba.

Bisa Dikemas kaya sing disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan