• banner1
  • banner2
  • banner3

Produk Fitur

Gemlight khusus kanggo desain lan manufaktur alat lan meshes kabel.

Ndeleng Kabeh

Babagan Kita

Dingzhou Gemlight Cutting Tools Co., Ltd., didegaké ing taun 1990, minangka perusahaan manufaktur alat-alat pertanian lan kebon modern, pabrik adhedhasar kutha Dingzhou, sing ana ing tengah Provinsi Hebei, jantung baja ing saindenging jagad. Gemlight khusus kanggo desain lan manufaktur alat lan meshes kabel…

  • who we are

Rawuh Anyar

Luwih saka 30 taun pengalaman alat kebon, alat pertanian lan bolong kawat. Kanthi luwih saka 26 taun pengalaman alat tangan kebon, pertanian lan bolong kawat, Alat Pemotong Gemlight wis ngembangake jalur produksi ... Hubungi kita.